Guangdong Posung New Energy Technology Co., Ltd.

  • Tiktok
  • Whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • YouTube
  • instagram
16608989364363

správy

Elon Musk odhalil nové detaily cenovo dostupného elektromobilu Tesla

Podľa správ zahraničných médií sa veterán automobilového priemyslu Sandy Munro 5. decembra podelil o rozhovor s generálnym riaditeľom Tesly Muskom po doručení Cybertruck. V rozhovore Musk odhalil niektoré nové podrobnosti o pláne cenovo dostupného elektromobilu za 25 000 dolárov, vrátane toho, že Tesla najskôr postaví auto vo svojom závode v Austine v Texase.

Po prvé, Musk povedal, že Tesla „urobila dosť veľký pokrok“ vo vývoji auta a dodal, že týždenne kontroluje plány výrobnej linky.

V rozhovore tiež povedal, že prvá výrobná linkaCenovo dostupné elektrické auto za 25 000 dolárov sa bude nachádzať v texaskej Gigafactory.

Musk odpovedal, že továreň v Mexiku bude druhou automobilkou Tesly.

Musk tiež povedal, že Tesla nakoniec postaví auto v berlínskej Gigafactory, takže berlínska Gigafactory bude treťou alebo štvrtou továrňou Tesly, ktorá bude mať výrobnú linku pre auto.

Pokiaľ ide o to, prečo Tesla preberá vedúcu úlohu pri stavbe cenovo dostupného elektrického auta v továrni v Texase, Musk povedal, že výstavba mexickej továrne bude trvať príliš dlho, čo naznačuje, že Tesla možno bude chcieť začať vyrábať auto ešte pred dokončením mexickej továrne.

Musk tiež poznamenal, že výrobná linka Tesly na cenovo dostupné elektrické vozidlá sa nebude podobať ničomu, čo ľudia doteraz videli, a dokonca by sa dalo povedať, že ľudí „odpáli“.

"Výrobná revolúcia, ktorú toto auto predstavuje, ohromí ľudí. Toto sa nepodobá žiadnej automobilke, akú kedy ľudia z výroby áut videli."

Musk tiež povedal, že produkčný systém je najzaujímavejšou časťou plánov spoločnosticenovo dostupné elektrické vozidlá,poznamenáva, že by to bol obrovský pokrok oproti existujúcej technológii.

"Toto bude ďaleko pred výrobnou technológiou akejkoľvek automobilky na planéte," dodal.

12.14


Čas odoslania: 14. decembra 2023